* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Tietoja meistä


Me olemme dynabook. Olemme dynaaminen ja yrittäjähenkinen uusi yritys, joka perustuu upeaan Toshiba-perintöömme.

Alan johtavana toimijana Toshiba julkaisi maailman ensimmäisen kannettavan tietokoneen T1100:n vuonna 1985. Vuonna 1989 Toshiba puolestaan julkaisi maailman ensimmäisen minikannettavan dynabook J-3100 SS001:n.

Nämä kaksi kannettavien tietokoneiden innovaatioita tarjosivat ihmisille mahdollisuuden työskennellä turvallisesti missä tahansa – ja muovasivat nykyajan mobiilikoneiden markkinoita. Toshiba on aina tästä saakka tarjonnut palkittuja innovatiivisia tuotteita ja palveluita, joissa hyödynnetään uusinta tekniikkaa sekä muotoilua ja jotka ovat erinomaisen laadukkaita sekä luotettavia.

Sharp Corporation osti 80,1 prosenttia Toshiban tietokoneliiketoiminnasta lokakuussa 2018. 1.4.2019 alkaen tätä yritys tunnetaan maailmanlaajuisesti nimellä dynabook.

Brändimme on muutakin kuin nimi ja logo: se ilmentää kulttuuriamme ja arvojamme. Ne heijastuvat johdonmukaisesti ja vahvasti dynabook Europen toiminnassa asiantuntevan ja osaavan henkilökuntamme, palkittujen tuotteidemme sekä laatuun, turvallisuuteen, innovaatioihin ja luottamuksen rakentamiseen sekä kestävien kumppanuuksien muodostamiseen paneutumisemme muodossa.

Lue lisätietoja dynabookin tarjoamasta lisäarvosta:

Muutos on täällä

Dynabook Inc. (Yrityksen entinen nimi on Toshiba Client Solutions Co., Ltd.) ja sen tytäryhtiöt irtautuivat Toshiba Group -konsernista 1.10.2018. 

Lue Lisätietoja