KAIKKI ALUEET. KAIKKIEN KÄYTETTÄVISSÄ

Pyrimme luomaan kaikille asiakkaillemme kiehtovan käyttöelämyksen fyysisiin tai ikään liittyviin rajoituksiin katsomatta. Siksi kehitämme sivustoa ja teemme siihen erityisesti käytettävyyteen liittyviä teknisiä parannuksia.

Sivustomme on yhteensopiva monien verkon käyttäjien hyödyntämien avustavien teknologioiden kanssa, jotka mahdollistavat sen monipuolisen käytön. Olemme hiljattain parantaneet sivustoamme eri tavoin ja kehitämme läsnäoloamme verkossa edelleen.

Sivusto on laitteista riippumaton, minkä ansiosta siinä voidaan liikkua näppäimistöllä ja/tai hiirellä sekä toiminnoiltaan niitä vastaavilla apuvälineillä.

Lukemisen helpottamiseksi käyttäjät voivat säätää tekstin kokoa, ja olemme parantaneet luettavuutta huolehtimalla siitä, että taustan ja edustan välinen värikontrasti on suositusten rajoissa.

Toimintoja voidaan korostaa myös muuten kuin väreillä, eikä sivustossa ole nopeasti vilkkuvaa sisältöä, joka voi olla häiritsevää tai haitallista.

Olemme mahdollisuuksien mukaan lisänneet sivustoon kuville vaihtoehtoista sisältöä, jotta myös ne, jotka eivät kuvia näe, ovat tietoisia aiheesta ja kontekstista. Joissakin tapauksissa näyttötekniikat eivät ole kaikkien käytettävissä, mutta pyrimme aina tarjoamaan vaihtoehtoisella tavalla luettavia sivuja ja muotoja.

Jatkuvasti kehittyvä yrityskulttuurimme takaa, että parannamme jatkuvasti sivustoamme, jotta se tarjoaa kaikille kiehtovan elämyksen.