* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Make IT work

 • Miksi Toshiba?

  • Toshibalta saat enemmän

   Toshiba vastaa yksin kannettaviensa suunnittelusta ja valmistuksesta Windowsin alla toimivasta BIOS-ohjelmistosta alkaen. Näin Toshiba voi tarjota parasta mahdollista laatua, merkittäviä tietoturvatoimintoja ja innovatiivisia ominaisuuksia, joiden avulla voit keskittyä tekemiseen ilman ongelmia.

   Lisätietoja ▶
 • Make IT work

  • Toshiban kattavin mallisto

   Toshiballa on yli 30 vuoden kokemus kannettavien suunnittelusta ja rakentamisesta, joten voit olla varma siitä, että Toshiban tekniikka parantaa tuottavuutta. Tutustu Toshiban kattavimpaan mallistoon kautta aikojen ja löydä parhaiten oman organisaatiosi käyttöön sopivat laitteet.

   Näytä mallisto ▶
 • Yritysmallisto

  • Portégé: erittäin hyvin mobiilikäyttöön soveltuvat 13,3 tuuman laitteet, joissa on Intel® Core™ vPro™ -suorittimet.

   Lue lisätietoja ▶

   Tecra: 14 ja 15,6 tuuman tehokkailla laitteilla saat entistä enemmän aikaan monipuolisten liitäntöjen ja yhteyksien ansiosta.

   Lue lisätietoja ▶

   Satellite Pro: tarjolla on monipuolinen valikoima luotettavia 13,3–15,6 tuuman laitteita.

   Lue lisätietoja ▶
 • Palvelut

  • Palvelut

   Haluatpa sitten laajentaa vakiotakuuta, päivittää tukitason tai palauttaa tietoja vahingoittuneelta kiintolevyltä Toshiballa pystyy tarjoamaan tarvittavan palvelun.

   Lisätietoja ▶
 • Solutions

  • Solutions

   Kun on kyse saumattoman työnkulun luonnista, käyttämäsi ratkaisut ovat yhtä tärkeitä kuin laitteet.

   Toshiba Mobile Zero Client (TMZC) avulla työntekijäsi voivat työskennellä missä tahansa ja silti kaikkien turvallisuus- ja tietosuojavaatimustesi mukaisesti.

   Lisätietoja ▶

   Smart Data Encryption on paljon kattavampi kuin vakiosalaus: se suojaa kiintolevyn myös silloin, jos se irrotetaan laitteesta.

   Lisätietoja ▶

Sektorin mukaan

 • SMB

  • Pieni yritys? Iso ero.

   Toshiballa ymmärretään pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Tästä osoituksena on Satellite Pro -mallisto, joka kattaa kaiken päivittäiseen hyötykäyttöön tarkoitetuista peruskannettavista kaikin ominaisuuksin varustettuihin erikoiskäyttöön tarkoitettuihin laitteisiin. Sopiva käyttökohteen mukainen laite löytyy jokaiselle kukkarolle. Lisäksi kullakin malliston laitteella on luotettavuustakuu, joka täysin suojaa tehdyn sijoituksen.

   Näytä mallisto ▶
 • Yritykset

  • Yritykset. Mukana yritystason tietosuoja.

   Yrityskäyttöön suunniteltujen kannettavien on oltava suorituskyvyltään tavanomaista tehokkaampia, minkä lisäksi niiltä vaaditaan korkeampaa turvallisuustasoa. Juuri tästä syystä Portégé- ja Tecra-mallistot tarjoavat paljon valinnanvaraa toiminnallisuuksien osalta ja pitkälle kehitettyjä tietoturvaominaisuuksia.

   Näytä mallisto ▶
 • Julkinen sektori

  • Julkinen sektori. Tiedot varmassa tallessa.

   Ainutlaatuisten tietoturvaratkaisujensa ansiosta Toshiba on kautta aikojen ollut merkittävä julkisen sektorin toimittaja. Tässä yhteydessä voidaan mainita Toshiban poikkeuksellinen BIOS, jossa turvatarkastukset otetaan käyttöön muita aiemmin, jokaisen käynnistyksen yhteydessä. Kehittyyneitä kirjautumismenetelmiä ovat mm. älykortit ja sormenjälkitunnistus.

   Näytä mallisto ▶
 • Koulutus

  • Koulutus. Yksikään luokka ei ole samanlainen.

   Jokaisella luokalla, opiskelijalla, opettajalla ja ohjaajalla on omat vaatimuksensa. Tästä syystä Toshiban laitteet on suunniteltu tavanomaista helppokäyttöisemmiksi ja oppimista tukeviksi. Valitse kullekin oikea kannettava tai Ultrabook™ ja anna heille kaikki menestymiseen tarvitattava.

   Näytä mallisto ▶

Videos

Lisää Toshibalta

 • Reliability Guarantee

  • Luotettavuus – muussa tapauksessa täysi korjaus ja rahat takaisin

   Toshiba luottaa laitteidensa laatuun niin paljon, että antaa kaikille yritysasiakkailleen ainutlaatuisen luotettavuustakuun.

   Jos kannettava tietokone vikaantuu vuoden kuluessa ostopäivästä*, Toshiba tai sen valtuuttama palveluntarjoaja korjaa sen ilmaiseksi, minkä lisäksi saat rahat takaisin.

   Lisätietoja ▶

   *Tarkemmat ehdot osoitteesta toshiba.eu/reliability.

 • Environment

  • Ympäristövastuut

   Toshiba pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotteistaan entistä ympäristöystävällisempiä. Kaikki prosessin osat huomioidaan valmistuksesta ja jakelusta hävittämiseen ja kierrätykseen.

   Toshiba tukee hiilen nollapäästötavoitteiden saavuttamista ja kokonaispäästöjen vähentämistä. Toshiban virranhallintatyökalujen avulla voidaan mm. säätää sähköä optimoimalla latausvälit.

   Lisätietoja ▶
-->

Tapaustutkimukset

Case Img

Coventryn kaupunki

Coventryn kaupunki halusi uudistaa mobiiliprojektillaan tapoja, joilla he palvelevat asukkaitaan. Toshiban Portégé Z20t:n käyttöönoton ansiosta työntekijät voivat nyt työskennellä entistä joustavammin ja tehokkaammin ja reagoida paremmin asukkaiden tarpeisiin. Katso video, jossa työntekijät kertovat siitä, miten uusi tekniikka on uudistanut toimintaa.

Ladattavat materiaalit ovat englanninkielisiä. ►
Case Img

Walkthrough Media

Walkthrough Media tarjoaa seuraavan sukupolven kiinteistömarkkinointiratkaisuja sekä tarvittavia kevyitä ja kestäviä laitteita, jotka suoriutuvat myös vaativastakin multimediakäytöstä. Yritys otti käyttöön Toshiban Portégé Z20t -yhdistelmäkannettavat ja Windows 10:n, sillä ne täyttävät kaikki heidän vaatimuksensa mobiilimuokkauksen, paremman asiakaspalvelun ja muiden suhteen.

Ladattavat materiaalit ovat englanninkielisiä. ►
Case Img

Rugbyn MM-kisat 2015

Isossa-Britanniassa järjestetyt vuoden 2015 rugbyn MM-kisat olivat kolmannet peräkkäiset Toshiban sponsoroimat kisat. Kisojen järjestäjällä World Rugbylla oli runsaasti erilaisia tekniikkavaatimuksia, jotka liittyivät pelaajiin, faneihin ja kisakoneistoon. World Rugby teki tiivistä yhteistyötä Toshiban PC- ja yritysnäyttötiimien kanssa, minkä ansiosta kaikkien aikojen suurimpien MM-kisojen isännöinti sujui saumattomasti.

Ladattavat materiaalit ovat englanninkielisiä. ►
Case Img

Pinehurst Chiropatric

Pinehurst Chiropractic Clinic päätti siirtyä digiaikaan, joten se otti käyttöön Toshiba Portégé Z20t:n ja Windows 10:n. Tämä uusi tekniikka paransi sekä potilaille tarjottavaa palvelua että hallintotyötä. Lisäksi se paransi suojausta ja vaatimustenmukaisuutta ja työntekijöiden tuottavuutta sekä tehokkuutta.

Ladattavat materiaalit ovat englanninkielisiä. ►
Case Img

Loftysoft

Ruotsalainen Loftysoft AB -konsultointiyritys valitsi Toshiba Portégé Z30t:n ja Windows 10:n, koska se halusi mahdollistaa paremman mobiilikäytön ja asiakasviestinnän. Portégé Z30t ja sen magnesiumseoskotelo ja laadukas kosketusnäyttö takasivat tämän. Portégé Z30t:n avulla yritys sai käyttöönsä kaikki tarpeensa kattavan laitteen.

Ladattavat materiaalit ovat englanninkielisiä. ►
Case Img

Batravision

Kehittyneestä silmätautitekniikastaan tunnettu Batra Vision Medical Group vaihtoi vanhat pöytäkoneensa Toshiban uusiin Portégé Z30t Ultrabook -koneisiin ja Windows 10 -käyttöjärjestelmään. Tämä paransi työntekijöiden tietoturvaa ja mobiilityöskentelyä, minkä ansiosta potilaat saavat entistä parempaa palvelua ja alan standardit täyttyvät entistä paremmin.

Ladattavat materiaalit ovat englanninkielisiä. ►
Case Img

The Boru Group

The Boru Group on IT-palveluntarjoaja, joka kehittää projektinhallintajärjestelmiä ja infrastruktuureja organisaatioille kaikkialla maailmassa. Heidän täytyy käyttää suojattuja tietoja ja sovelluksia asiakkaiden toimitiloissa, joten he tarvitsevat hyvin suojattuja ja mobiilikäyttöön erinomaisesti soveltuvia Portégé Z30-C -kannettavia.

Ladattavat materiaalit ovat englanninkielisiä. ►
Case Img

Sherry Fitzgerald

Sherry Fitzgerald on koko Irlannin kattava kiinteistönvälitysyritys, jolla on 22 toimipistettä eri puolilla maata. Toshiban Portégé Z20t -yhdistelmäkannettavien avulla yritys uudisti täysin työntekijöidensä työtavat. Jatkuvasti eri kohteissa käyvät välittäjät saivat käyttöönsä Portégé Z20t -koneet, joiden 17 tuntia kestävä akku, irrotettava taulutietokoneosa sekä 4G-yhteydet mahdollistavat joustavan työskentelyn.

Ladattavat materiaalit ovat englanninkielisiä. ►
Case Img

Desigual

Desigual on espanjalainen muotitalo, joka korvasi kaikki toimitilojensa pöytäkoneet yli 700:lla Toshiban yrityskannettavalla. Desigualilla on yli 900 työntekijää 106:ssa maassa, joten luotettavat ja hyvät yhteydet tarjoavat laitteet ovat elintärkeitä sen menestyksen kannalta.

Ladattavat materiaalit ovat englanninkielisiä. ►
Case Img

Botkyrka

Botkyrkan kunta Ruotsissa etsi uutta tekniikkaa 6 000 työntekijänsä muuttuviin tarpeisiin. Se päätti ottaa käyttöön Toshiban Portégé Z30 -koneet, jotka mahdollistavat paremman mobiilikäytön ja sujuvamman hallinnan ja vaativat huomattavasti vähemmän hallintaa.

Ladattavat materiaalit ovat englanninkielisiä. ►
Case Img

Go ON UK

Go ON UK on hyväntekeväisyysjärjestö, joka pyrkii tarjoamaan kaikille aikuisille nykymaailmassa tarvittavia perusdigitaitoja. Koska järjestön tavoitteet ovat suuria ja heillä on vain 15 työntekijää, tarvitsivat he käyttöön tehokkaita ja luotettavia kannettavia mobiilikäyttöön. Toshiban Ultrabook-kannettavat osoittautuivat hyväksi ratkaisuksi, sillä ne oli helppo integroida järjestön nykyiseen infrastruktuuriin. Lisäksi 3G-yhteydet mahdollistavat vaivattoman mobiilikäytön.

Ladattavat materiaalit ovat englanninkielisiä.►
Case Img

Deloitte

Deloitte Ireland on Irlannin johtavia yrityskonsultointifirmoja, jolla on yli 1 300 työntekijää. Se etsi pitkäaikaista kannettavien tietokoneiden toimittajaa, joka voisi tarjota sen henkilöstölle hyvin suojatut koneet mobiilikäyttöön asiakasrajapinnassa. Toshiba täytti nämä tarpeet sekä tiukat kansainväliset standardit, joten se toimitti Deloittelle laajan malliston kannettavia, jotka lisäksi paransivat kustannustehokkuutta ja pienensivät omistamisen kokonaiskustannuksia.

Ladattavat materiaalit ovat englanninkielisiä. ►
Case Img

Bishop Challoner Catholic College

Ison-Britannian Birminghamissa toimiva Bishop Challonerin katolinen yliopisto otti käyttöön Toshiban ainutlaatuisen Self Maintainer -ohjelman, jonka avulla koulut ja niiden opiskelijat voivat vastata itse omista IT-korjauksistaan. Tämä pienentää sekä vakuutuskuluja että ylläpitokuluja. Lisäksi se tarjoaa opiskelijoille uusia taitoja ja teknistä osaamista, joista voi olla heille hyötyä myöhemmin työelämässä.

Ladattavat materiaalit ovat englanninkielisiä. ►

Whitepapers

Case Img

Make IT work

Olemme laatineet Make IT Work -oppaan tietotekniikasta vastaaville ylemmän tason päätöksentekijöille. Se sisältää ohjeita siiten, miten voit vastata nykyisiin IT-tarpeisiin ja varautua tulevaisuuden tarpeisiin. Lisäksi se tarjoaa analyytikoiden näkemyksiä, yleiseurooppalaisia tutkimuksia ja omien asiantuntijoidemme neuvoja. Opas keskittyy erityisesti siihen, mitkä ovat mielestämme onnistuneen IT-strategian peruspilareita: hallittavuus, tietoturva ja suojaus, luotettavuus ja monipuoliset yhteydet.

Lisätietoja ►

Palvelut ja lisävarusteet

 • Huolla se

  • Suojaa investointisi pitkään

   Vaikka Toshiba onkin ylpeä laitteidensa laadusta, tekniikka voi välillä pettää. Näin ollen laajennetun takuun hankkimisessa on ajatusta. Samalla voit suojautua vahinkojen tai varkauksien varalta.

   Lisätietoja ▶
 • Telakoi se

  • Käytännölliset yhteydet

   Toshiban telakointipaketin avulla työntekijät saavat tarvitsemansa yhteydet sekunneissa. Miltei kaikkien Toshiban laitteiden kanssa yhteensopivat ratkaisut säästävät työntekijöiden aikaa ja yrityksen rahaa.

   Find out more ▶
 • Anna sille virtaa

  • Pitkän virrankesto

   Toshiban virtapaketti on tehty liikkuvan ammattilaisen käyttöön, sillä pysyt liikkeessä ja mukana kuvassa pitempään. Miltei kaikkien mallien virtaratkaisuissa on valinnanvaraa, joten voit pitää koneet käynnissä ja säästää rahaa lisäämällä joustavuutta.

   Lisätietoja ▶

Ota yhteyttä

 • Jälleenmyyjän paikantaminen

  • Etsi lähin jälleenmyyjä

   Löydä oman alueesi valtuutettu
   Toshiba-jälleenmyyjä paikannustyökalun avulla. Hyväksytty jälleenmyyjä
   auttaa mielellään oli sitten kyse kannettavan hankinnasta tai IT-infrastruktuurin
   tarkastuksesta ja huollosta.

   Etsi lähin jälleenmyyjä ▶
 • Tuki

  • Tuki

   Oheisen linkin avulla voit tutustua uusimpaan tukeen, tietoihin ja lataustiedostoihin.

   Lisätietoja ▶
  • Toshiban kumppaneille

   Uusimmat tuotemateriaalit ja muut Toshiban kanavakumppaneille suunnatut hyödylliset tiedot löytyvät Toshiban kumppaniportaalista.

   Lisätietoja ▶

Haluatko ottaa yhteyttä?

Meillä on IT-asiantuntijaneuvojia kaikenkokoisille yrityksille millä tahansa alalla. Jos haluat keskustella vaihtoehdoistasi ilman mitään sitoumuksia, seuraa alla olevaa linkkiä.

Ota yhteyttä ▶

Seuraa meitä