* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Toshiba Business
Vision

Business Vision tukee Open Pluggable Specification -tekniikkaa, jota hyödynnetään miltei kaikissa Toshiban digitaalisissa infonäytöissä.

Koska tuotteemme tukevat monipuolista sisältöä – muun muassa videoita, kuvia ja tekstiä – monissa eri kokoonpanoissa, voit luoda omia tarpeitasi vastaavan digitaalisen infonäyttöratkaisun.

Voit hyödyntää paikallista ratkaisua, lähiverkkoon perustuvaa ratkaisua tai pilviratkaisua helposti Business Visionin avulla. Sillä voit hallita kaikkia näyttöjä etäyhteyden avulla yhdestä sijainnista.

Hallitse sisältöä ja tavoita asiakkaita

Hallitse kaikkien näyttöjen sisältöä digitaalisten infonäyttöjen Business Vision -hallintaratkaisulla: voit käyttää paikallista ratkaisua, lähiverkkoon perustuvaa ratkaisua tai pilvipalveluratkaisua.

Lue lisätietoja

Mikä Business Vision on?

Business Vision on etähallintaohjelmisto digitaalisille infonäytöille monissa erilaisissa kaupallisissa käyttökohteissa. Se tukee kaikkia Toshiban digitaalisia yrityskäyttöön tarkoitettuja infonäyttöjä ja kaikkia tulevia malleja. Sen avulla voit hyödyntää paikallista ratkaisua, lähiverkkoon perustuvaa ratkaisua tai pilvipalveluratkaisua.

Lue lisätietoja

Miten se toimii?

Koska Business Vision tukee kaikkia Toshiban digitaalisia yrityskäyttöön tarkoitettuja infonäyttöjä, on sen käyttöönotto helppoa.

  • Voit asentaa sen mihin tahansa Open Pluggable Specification -yhteensopivaan laitteeseen.
  • Ohjelmiston avulla voit määrittää asetukset tarpeidesi mukaisesti luodaksesi räätälöidyn infonäyttöratkaisun.
  • Voit tuoda kuvia, tekstiä, yhteisöpalvelusyötteitä, videoita ja paljon muuta.
  • Voit ajastaa sisältöä, määrittää näyttösääntöjä ja räätälöidä viestintää tehokkaasti.
  • Hallitse näyttöjä suoraan lähiverkossa tai pilven kautta.
  • Monipuolisten liitäntä- ja yhteysominaisuuksien ansiosta voit näyttää sisältöä monista paikallisista lähteistä.

Videos