* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Portégé

Kevyt, mutta kestävä rakenne

Erittäin hyvin mobiilikäyttöön soveltuvat 13,3 tuuman laitteet, joissa on Intel® Core™ vPro™ -suorittimet. Parasta mahdollista mobiilikäyttöä vaativille käyttäjille.


Näytä mallisto

Portégé X30

Entistä tehokkaampia yrityskoneita

Toshiban Portégé X30 on 13,3-tuumainen (33,8 cm) yritysten mobiilikäyttöön suunniteltu kone, joka painaa vain 1,05 kg. Se on tehokas, jykevä ja tyylikäs. Lisäksi siinä on heijastamaton FHD-näyttö ja jopa 18 tuntia kestävä akku, joten se sopii yrityskäyttöön erinomaisesti.


Lisätietoja

Portégé X20W

Tyylikästä tekniikkaa

Esittelyssä maailman kevyin ja ohuin, yrityskäyttöön tarkoitettu 31,75 cm:n (12,5 tuuman) 2-in-1-yhdistelmäkone, jossa on tehokas 7. sukupolven Intel® Core™ -suoritin. Toshiba Portégé X20W – tyylikäs laite, jolla hoidat päivän tehtävät tyylikkäästi*.


Lisätietoja

Portégé Z20t

Ultrabook™-yhdistelmäkone ammattilaisille

Ultrabookin™ tehokkuuden ja taulutietokoneen helppokäyttöisyyden tarjoava Portégé Z20t on laite, joka auttaa sinua työpäiväsi kaikissa askareissa.


Lisätietoja

Portégé A30

Monipuolisia mobiilitoimintoja ammattilaisille

Tutustu 13,3 tuuman (33,8 cm:n) Portégé A30 hen – erittäin helposti siirrettävään ja erittäin turvalliseen tietokoneeseen, joka lisää tuottavuutta liikkuessa.


Lisätietoja

Portégé Z30

Erittäin tehokasta mobiilikäyttöä

Erittäin ohut ja laadukas, kestävällä akulla varustettu 13,3 tuuman (33,8 cm:n) Toshiba Portégé Z30 on suunniteltu liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamista ajatellen.


Lisätietoja

Kaikkien tuotteiden tekniset tiedot vaihtelevat mallin ja paikallisen saatavuuden mukaan. Jos haluat nähdä tuote- ja mallikohtaiset vastuuvapauslausekkeet ja lakisääteiset tiedot (esim. roiskeenkestävä näppäimistö, akun kesto, tavaramerkit jne.), napsauta tätä.