* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Tecra

Ihanteellinen yrityskäyttöön

14 ja 15,6 tuuman tehokkailla laitteilla saat entistä enemmän aikaan monipuolisten liitäntöjen ja yhteyksien ansiosta. Entistä tehokkaamman työskentelyn mahdollistavat Tecra-kannettavat tarjoavat kaiken tarvittavan yrityskäyttöön.


Näytä mallisto

Tecra X40

Huippuluokan yrityskannettava, joka vastaa kaikkia vaatimuksia

Toshiba Tecra X40:ssä huippuluokan yritystoiminnot yhdistyvät siirrettävyyteen, tyylikkyyteen ja kestävyyteen, mikä takaa kaikkia vaatimuksia vastaavan tinkimättömän tuottavuuden.


LisätietojaTecra A50

Tyylikäs työkone

Toshiban 15,6-tuumainen (39,6 cm) Tecra A50 tarjoaa kestävyyden, tyylikkyyden ja mobiilikäytön täydellisen yhdistelmän. Se on luotettava työkone, johon on saatavilla jopa Intel® Core™ i7 -suoritin.


Lisätietoja

Tecra Z40

Suuren näytön tuottavuus. Erittäin ohuen laitteen kannettavuus.

Laadukas 14 tuuman (35,6 cm:n) Tecra Z40 tuo käyttöön erinomaisen kannettavuuden, pitkään kestävän akun ja suuren näytön. Työskentele matkalla yhtä tehokkaasti kuin toimistolla.


LisätietojaKaikkien tuotteiden tekniset tiedot vaihtelevat mallin ja paikallisen saatavuuden mukaan. Jos haluat nähdä tuote- ja mallikohtaiset vastuuvapauslausekkeet ja lakisääteiset tiedot (esim. roiskeenkestävä näppäimistö, akun kesto, tavaramerkit jne.), napsauta tätä.

Muutos on täällä

Dynabook Inc. (Yrityksen entinen nimi on Toshiba Client Solutions Co., Ltd.) ja sen tytäryhtiöt irtautuivat Toshiba Group -konsernista 1.10.2018. 

Lue Lisätietoja