* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Why Toshiba

Mikä erottaa meidät muista?
Todellisia Innovaatioita

140 vuotta innovaatiota

Toshiba on ylpeä siitä, että se on täysin erilainen IT-palveluntarjoaja. Olemme 140 vuoden aikana kehittäneet vahvan innovaatiokulttuurin, ja meillä on yli 30 vuoden kokemus yrityskannettavien suunnittelusta, valmistamisesta ja kehittämisestä.

Näytä mallistoHoidamme kaiken itse, aina suunnittelusta valmistukseen

Tutustu Toshiban Hangzhoussa toimivaan innovaatiokeskukseen, jossa suunnittelemme, valmistamme, kehitämme ja toimitamme kaikki yrityskannettavamme kokonaan talon sisällä.


Toshiba in innovation

Paikalliset toimipisteet, maailmanlaajuinen tavoittavuus

Toshiballa on kehitys-, tutkimus- ja tuotantotoimipisteitä kaikkialla maailmassa, esimerkiksi Englannin Cambridgessa, Japanin Tokiossa ja Kiinan Hangzhoussa.

Rakentamassa parempaa tulevaisuutta yrityksille

Yrityksissä käytettävä tietotekniikka kehittyy jatkuvasti. Toshiban suunnittelijat kulkevat kehityksen kärjessä ottaen uusinta tekniikkaa käyttöön kaikilla aloilla toimivia kaikenlaisia yrityksiä varten. Tavoitteemme on vauhdittaa asiakkaidemme digitaalista muuntautumista innovoimalla kaikkea mahdollista tietokoneista IoT-laitteisiin.

Testattu MIL STD 810G -standardin mukaisesti, joka tunnustetaan kansainvälisesti vaativimmaksi ympäristörasitustestiksi.

Kannettavamme altistetaan monille erilaisilla vaativille olosuhteille, esimerkiksi korkeille lämpötiloille (30 °C – 60 °C), pudotuksille 76 sentin korkeudesta, pölytesteille, jopa 4 750 metrin korkeutta merenpinnasta simuloiville korkeustesteille ja alhaisille lämpötiloille (jopa -20 °C) sekä värinä- ja iskutesteille.

H.A.L.T. testattu
MIL STD testattu

Videos

Toshiba Mobile Zero Client

Laadukkaat toiminnot
aina käytettävissäsi

Suojaus

Kun käsittelet arkaluontoisia tietoja, tarvitset laitteita, jotka pitävät sinut ja asiakkaasi turvassa riippumatta siitä, missä työskentelette. Toshiban laadukkaat yrityskannettavat suojaavat arvokkaimmatkin tietosi.

Olemme ainut tietokonevalmistaja, joka on kehittänyt oman BIOS-järjestelmänsä. Tämän ansiosta voit hyödyntää uskomattoman tehokasta suojausta ja hallintaa. Voit kirjautua koneisiin turvallisesti usein eri tavoin: salasanalla, sormenjäljellä tai älykortilla. Älykkään tietojen salauksen ja Mobile Zero Client -ratkaisujen sekä tärkeimpien VDI-ratkaisujen (esimerkiksi Citrix ja VMware) tuen ansiosta pääset alkuun helposti sekä ilman muutoksia infrastruktuuriisi.

Luotettavuus

Toshiban kannettava ei jätä sinua pulaan – tämän voimme taata. Testaamme kaikki kannettavamme huolellisesti. H.A.L.T. (Highly Accelerated Life Test) -laadunvalvontatesteistämme vastaa riippumaton testausyritys TÜV Rheinland. Näissä testeissä tuotteillemme simuloidaan kolmen vuoden käytön rasitukset. Insinöörimme ovat kehittäneet laadukkaat kannettavamme siten, että niissä on mahdollisimman vähän sisäisiä osia, mikä pienentää merkittävästi vikariskiä.

Tämän ansiosta kestävät kannettavamme ovat myös kevyitä, ohuita ja Toshiballe tuttuun tapaan tyylikkäitä. Itse asiassa luotamme yrityskoneidemme laadukkuuteen niin paljon, että tarjoamme ainutlaatuisen luotettavuustakuun. Jos kannettavasi menee rikki (mikä on erittäin epätodennäköistä), korvaamme laitteesi ja maksamme sinulle hyvityksen*.

Hallittavuus

Oikean työkoneen valitseminen jokaiselle työntekijälle ei tarkoita sitä, ettetkö voisi hallita laitekantaasi tehokkaasti. Toshiban kannettavat tukevat yleisiä ohjelmistoja, virtalisävarusteita ja telakointia, minkä ansiosta voit hyödyntää saumattomia yhteyksiä, tehdä yhteistyötä sujuvasti ja hallita yrityksesi konekantaa tehokkaasti.

USB 3.0, HDMI, RGB, Gigabit LAN ja Intel® Pro Wi-Di takaavat toimivat yhteydet ja liitännät missä tahansa. 15 tuntia** kestävän akun ansiosta työpäiväsi ei varmasti lopu kesken virran loppumisen vuoksi. Pikalataustoiminnolla voit puolestaan ladata akun täyteen jopa 80-prosenttisesti vain viidessä minuutissa. Bluetooth, 4G ja Toshiban kehittynyt kaksiantenninen Wi-Fi-tekniikka takaavat puolestaan erinomaiset langattomat yhteydet**.Näytä mallisto

*Tarkemmat ehdot löytyvät osoitteesta toshiba.fi/reliability
**Tämä riippuu laitekokoonpanosta.