* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Windows 8

Uudessa Windows 8:ssa keskipisteessä on käyttäjä. Siirrä aloitusnäytölle kaikki sinulle tärkeä, niin pääset suoraan yhteystietoihisi, sovelluksiisi, suosikkisivuillesi ja moneen muuhun sisältöön ilman, että sinun tarvitsee tuhlata aikaa turhaan etsimiseen.

Windows 8 on täydellinen kumppani Toshiban kannettaville tietokoneille, ohuille ja kevyille UltrabookeilleTM, muunneltaville kosketusnäytöllisille UltrabookeilleTM sekä monipuolisille yleistietokoneille.

Kiintolevyt

Luo varmuuskopiot tiedostoistasi, valokuvistasi, musiikistasi ja muusta sisällöstäsi. Valitse omasi tyylikkäistä kannettavista ja pöytämallisista kiintolevyratkaisuistamme, joita on saatavilla eri väreissä ja erilaisin viimeistelyin.

TOSHIBA-PALVELUT

Hallitse itsellesi tärkeimpiä asioita! Suojaa arvokasta Toshiba-laitettasi ja tietojasi. Monipuolisten tuotetuki- ja ammattilaispalvelujemme ansiosta odottamattomia vahinkoja tai vikoja ei pääse sattumaan. Halusitpa laajentaa vakiotakuusi, päivittää tukitasosi tai estää tietojesi katoamisen, keskitymme aina yksilöllisiin tarpeisiisi.

Lisätietoja

Lisätietoja

Kotitietokoneet ja kannettavat

Toshiban Satellite-tuoteperhe tarjoaa kaiken tarvittavan – aina peruskannettavista uraa uurtaviin viihdetietokoneisiin. Satellite-tietokoneilla voit nauttia monipuolisesta suorituskyvystä. Tehokkaat suorittimet, loistava grafiikka, erinomaiset näytöt ja integroidut kirjoittavat Blu-ray™- tai DVD-asemat sekä tehokkaat integroidut kaiuttimet yhdistyvät loistavaan Toshiba-laatuun – tätä tietokonepakettia ei voita mikään. Oletpa sitten innokas pelaaja, HD-elokuvista nauttiva viihdekäyttäjä tai nettiselailuun kannettavaa etsivä tavallinen käyttäjä, Toshiba tarjoaa tarpeitasi vastaavan ratkaisun – Satellite-tuoteperhe tarjoaa kaiken tarvittavan.

Pelikannettavat

Jos olet innokas pelaaja tai multimediakäyttäjä, tarvitset paljon suoritustehoa. Toshiban Qosmio-mallisto tarjoaa juuri tätä. Erittäin tehokkaat suorittimet, loistavat grafiikkaominaisuudet sekä Toshiban johtava näyttötekniikka mahdollistavat erittäin laadukkaan Blu-ray™-levyjen toiston sekä uskomattoman pelikokemuksen. Lisäksi voit nauttia Harman Kardon® -kaiuttimien mukaansatempaavista äänistä.

Kannettavat työkäyttöön

Yritysmallistomme sisältää kaikkein vaativimpienkin yrityskäyttäjien vaatimuksia vastaavat kannettavat. Etsitpä sitten kevyttä ja pienikokoista kannettavaa, tehokasta työkannettavaa tai pöytäkoneen korvaajaa, mallistostamme löydät varmasti tarpeitasi vastaavan kannettavan. Toshiban kannettavat tarjoavat tehokkaan ja tarpeita vastaavan käyttökokemuksen niin toimistossa kuin sen ulkopuolellakin.

Tietokoneiden lisävarusteet ja lisälaitteet

Hanki kannettavaasi Toshiba-lisälaitteita – tarjolla on muun muassa ulkoisia kiintolevyjä, erilaisia telakointiratkaisuja sekä kantolaukkuja.

Toshiba-palvelut

Oletko harkinnut kannettavan tietokoneesi tai digitaalituotteesi suojauksen päivitystä tai laajennusta? Toshiban palveluilla voit suojata tuoteinvestointisi. Tarjoamiamme palveluita ovat muun muassa takuulaajennus, tietojen palauttaminen, noutaminen ja palautus, korjaus paikan päällä ja monet muut.