* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Lisävarusteet Toshibalta

Toshiban lisävarusteet on suunniteltu parantamaan kannettavan tietokoneesi, taulutietokoneesi tai videokamerasi suorituskykyä ja ominaisuuksia.

Saatavilla on esimerkiksi kantolaukkuja, tallennusvälineitä, järjestelmävaihtoehtoja ja telakointiratkaisuja – meiltä löydät kaiken tarvitsemasi saadaksesi suurimman hyödyn Toshiba-tuotteistasi.

Kompakti 3D-telakointikaiutin subwooferilla

Pienikokoinen 3D-telakointikaiutin subwooferilla monipuolistaa viihde-elämyksiäsi muuttamalla television, kannettavan tietokoneen tai matkapuhelimen laadukkaaksi äänijärjestelmäksi.

Sonic Emotion® Absolute 3D® -ääniteknologia mahdollistaa musiikista, elokuvista ja peleistä nauttimisen koko huoneen täyttävän äänen ansiosta. Kompakti laite on helppo asentaa ja tarjoaa kattavan kuuntelukokemuksen.

Tietokoneita koti- ja toimistokäyttöön

Tarvitsetko kannettavan tietokoneen tai huippukevyen Ultrabookin™ kotiin tai toimistoon? Entäpä kosketusnäytöllisen taulutietokoneen tai nettikannettavan? Kaipaatko multimedia- ja viihdeominaisuuksia? Vai pidätkö enemmän monipuolisesta pöytäkoneesta tai pelaamiseen soveltuvasta mallista? Mitä tahansa tarvitsetkin, löydät sen Toshiban valikoimasta.