Toshiba Quantum Key Distribution

Toshiba Quantum Technology

Quantum Secure Communications

Toshiban visio on turvata maailman tietoliikenne tietotekniikan ja matematiikan edistysaskeleiden avulla. Tekninen kehitys on johtanut datamäärien räjähdysmäiseen kasvuun, joten luottamuksellisten tietojen suojatulle viestinnälle ei ole koskaan ollut näin paljon kysyntää.

Lue lisätietoja

Toshiban energiaratkaisut

Energiaa edistykseen

Hyödynnämme vankkaa kokemustamme kehittäessämme tekniikoita korvaamattomille järjestelmille.

elämänlaatua parantavien energiaverkkojen kehittämiseen kaikkialla maailmassa, aina uusiutuvasta vetyenergiasta ja seuraavan sukupolven jakelujärjestelmistä lämmitykseen, vesivoimaan sekä ydinenergiaan.

Lue lisätietoja
Toshiba Energy
Toshiba Semiconductors & Storage

Toshiban puolijohtimet & tallennusratkaisut

Solutions & Components

Toshiba tarjoaa eurooppalaisille yrityksille laajaa innovatiivisten kiintolevyjen (HDD) valikoimaa sekä puolijohteita autoalalle, teollisuudelle, IoT-käyttötarkoituksiin, liikkeenohjaukseen, tietoliikenne- ja verkkotoimialoille, kuluttajatuotteisiin ja kodinkoneisiin.

Yrityksen laaja tuotevalikoima kattaa integroidut langattomat piirit, tehopuolijohteet, mikro-ohjaimet, optiset puolijohteet, ASSP-tuotteet sekä laitteita diodeista integroituihin logiikkapiireihin.

Lue lisätietoja

Toshiban infrastruktuuriratkaisut

Aikaa kestäviä ratkaisuja

Julkisen infrastruktuurin, rakennusten, toimitilojen ja teollisuuden järjestelmämme edistävät kehitystä kohti kestävää, turvallista ja luotettavaa yhteiskuntaa.

Olemme kehittäneet maailmanlaajuisen infrastruktuurin avainaloille energiaa säästäviä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja ja järjestelmiä. Oivia esimerkkejä tästä ovat luomamme ratkaisut vedenjakeluun, jätevesihuoltoon, tie- ja raideliikenteeseen, ilmastointiin ja valaistukseen.

Lue lisätietoja
Toshiba Infrastructure
Toshiba Digital Solutions

Toshiban digitaaliset ratkaisut

Luo yhdessä uutta liiketoimintaa ja uusia arvoja

Esineiden Internet yhdistää erilaisia esineitä Internetiin ja luo näin monia uusia yrityksiä, jotka hyödyntävät kertynyttä suurta tietomäärää. Murramme yritysten, toimialojen ja alueiden raja-aitoja sekä luomme uutta liiketoimintaa ja lisäarvoa asiakkaillemme sekä ja yhteiskunnalle.

Lue lisätietoja

Dynabook has recalled certain AC Adapters sold with Toshiba branded laptops (and as separate accessories). For information regarding the AC adapter recall, please visit the Dynabook support page: https://de.dynabook.com/productnotes. Dynabook purchased the Toshiba laptop business in 2018 and manages all related product inquiries and support.